Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı! 21 Aralık 2023 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman ve Çankırı dışında), Orta Karadeniz (Samsun dışında), Doğu Anadolu'nun batısı ile İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Osmaniye, Kahramanmaraş VE Giresun çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman ve Çankırı dışında), Orta Karadeniz (Samsun dışında), Doğu Anadolu'nun batısı ile İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Osmaniye, Kahramanmaraş VE Giresun çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece İzmir'in güneyi, Muğla ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde, yarın (Perşembe) Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir, Manisa, Denizli, Uşak ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek?