Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış, sel, heyelan uyarısı! 25 Kasım 2023 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya'nın batısı ile Marmara'nın güney ve doğusunun; Ege ve Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz'in batısının; İç Anadolu'nun doğusu dışında kalan yerleri, Doğu Anadolu'nun batı ve kuzeyi ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeybatısının ve Batı ve Orta Karadeniz Bölümleri'nin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya'nın batısı ile Marmara'nın güney ve doğusunun; Ege ve Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz'in batısının; İç Anadolu'nun doğusu dışında kalan yerleri, Doğu Anadolu'nun batı ve kuzeyi ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeybatısının ve Batı ve Orta Karadeniz Bölümleri'nin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ege'nin batı ve güney kesimleri, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Adana çevrelerinde kuvvetli; Ege'nin güneybatısı ve Batı Akdeniz çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında