Meteoroloji'den art arda uyarılar... İşte 14 Şubat Hava Durumu

Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Karadeniz kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Bilecik ve Bolu çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Bilecik çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor. Rüzgarın bu akşam saatlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

EDİRNE -1°C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL 5°C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu

KOCAELİ 5°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı

TEKİRDAĞ 4°C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu

EGE
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus, yer yer sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR -2°C, 5°C
Parçalı bulutlu

DENİZLİ 3°C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 6°C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA 1°C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor