Meteoroloji'den 28 il ile hortum dolu ve şiddetli yağış uyarısı! Liste'de İstanbul'da var

Türkiye'de mevsim normalleri üzerindeki hava sıcaklığı düşüyor, şiddetli yağmur başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bir çok il için sağanak yağış, kuvvetli rüzgar ve hortum riskine karşı uyarıda bulundu. İstanbul'un Avrupa yakasında da hortum, dolu ve şiddetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesinden şiddetli yağmur ve hortum uyarıları geldi. bugün Sakarya, Eskişehir, Çankırı , Ankara'nın kuzey ilçeleri ile Kütahya çevreleri ve Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ile Kastamonu'da yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Bu illerde ani sel, su baskını, küçük çaplı dolu, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar etkili olacak.  Meteorolojinin son hava durumu tahminine göre İstanbul başta olmak üzere 28 ilde de şiddetli yağışlar görülecek. İşte meteorolojinin uyarı verdi yerler:

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak! Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor