Meteorolojiden 26 ile uyarı geldi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için sarı, üç il için ise turuncu uyarı yayınladı. İstanbul ve İzmir için de kuvvetli yağış uyarısı yapılırken, İstanbul Valiliği'nden de bir açıklama geldi. Açıklamada "Yağışlar nedeniyle oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı" denildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yarın yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya kesimi, Ege, Çanakkale, İç Anadolu ve Akdeniz'in batısında sağanak ve gök gürültülü sağanak ile kuvvetli rüzgar bekleniyor.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin