Meteoroloji'den 17 Aralık Hava Durumu... Kuvvetli yağışlar sürecek!

Meteorolojiye göre: yağışların; Düzce, Zonguldak, Bartın, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkâri çevreleri ile Diyarbakır’ın doğu, Bitlis ve Muş’un batı ilçelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, 900 metre üzeri rakımlı kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Kırklareli ile Bursa ve Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

EDİRNE 3°C, 6°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İSTANBUL 4°C, 6°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 2°C, 4°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KOCAELİ 5°C, 7°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

EGE
Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Uşak çevrelerinin hafif yağmurlu, akşam ve gece saatlerinde Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR -2°C, 1°C
Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde kar yağışlı

İZMİR 8°C, 14°C
Çok bulutlu

MANİSA 3°C, 10°C
Çok bulutlu

MUĞLA 1°C, 8°C
Çok bulutlu

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım’da Didem’in annesi Firuze ortaya çıkıyor Gaddar'da Ekber Enver’in ölüm emrini verdi, Dağhan’ın Enver’i vurdu!