Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 8 Nisan 2024 Hava Durumu

Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, (Samsun hariç) Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Niğde ve Karaman çevreleri ile Ankara’nın güney ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Osmaniye ve İskenderun Körfezi ile Bingöl, Bitlis, Şırnak, Hakkâri, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 8 Nisan 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, (Samsun hariç) Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Niğde ve Karaman çevreleri ile Ankara’nın güney ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Osmaniye ve İskenderun Körfezi ile Bingöl, Bitlis, Şırnak, Hakkâri, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek? Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!