Meteoroloji il il uyardı! Çok kuvvetli sağanak yağış ve dolu geliyor

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden dolu ve şiddetli yağışa ilişkin son dakika uyarılar geliyor. Sadece İstanbul değil, Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, İzmir ve Manisa dahil bir çok ilde dolu, şiddetli yağış ve hortum bekleniyor.

Türkiye Balkanlar üzerinden gelen alçak basıncın etkisiyle şiddetli yağmur ve dolu yağışına teslim olacak. Meteorolojiden hem Marmara hem de Ege bölgesi için son dakika uyarıları arka arkaya düşüyor. Yeni yayınlanan uyarıda meteoroloji kuvvetli yağış ve dolu beklenen illerin listesini verdi. Perşembe günü sabah saatleri itibariyle dolu ve yağmurla birlikte kuvvetli rüzgar ve hortum etkili olacak. Sigorta şirketleri cep telefonlarına doluya ilişkin uyarılar gönderiyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da twitter hesabından "Perşembe sabah saatlerinden itibaren ilimiz genelinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların kuvvetli olması bekleniyor.
Kıymetli İstanbullular, lütfen tedbiri elden bırakmayalım' diyerek uyardı. İşte meteorolojinin 8 Ekim 2020 perşembe günü için geçtiği son dakika uyarılar:

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak!