Meteoroloji bölge bölge uyardı! O illerimizde buzlanma ve don olayına karşı dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu raporunu duyurdu. Yeni haftanın hava durumu raporuna göre, yurt genelinde yağışlar görülmezken bazı illerimizde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Öte yandan, İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara ve iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. İşte, Meteoroloji son dakika hava durumu raporu ile il il hava sıcaklık değerleri

Meteoroloji 22 Şubat Pazartesi gününe ait hava durumu tahmin raporunu internet sitesi üzerinden yayınladı. Şubat ayının sonuna doğru gelirken İstanbul, Ankara, Bursa başta olmak üzere pek çok bölgemizde kar yağışı hakim olmuştu. Yeni haftanın hava durumu raporuna göre ise bugün Doğu Anadolu'nun doğusu ile Antalya'nın batı kıyılarının yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun yüksek kesimlerinde ise oluşması muhtemel çığ tehlikesine karşı vatandaşlar uyarıldı. İşte MGM'den son dakika hava durumu raporu!

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?