Mert Hakan'ın menajerinden transfer açıklaması: Hiçbir kulüple...

Sivasspor'un deneyimli oyuncusu Mert Hakan'ın menajeri Hüseyin Ok, "Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Türkiye'de 4 büyük takım devre arasında istedi. İtalya'dan Atalanta, Torino teklif yaptı. Hiçbir kulüple ön anlaşma yapmadık" dedi.

Sivasspor'un 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray ile anlaştığı iddia edilmişti. Deneyimli oyuncunun menajeri Hüseyin Ok, iddialarla ilgili şu açıklamalarda bulundu:"Hiçbir kulübe verilmiş bir transfer sözümüz ya da hiçbir kulüpten alınmış bir transfer sözü yok. Mert Hakan, şu anda Sivasspor'un oyuncusu. Sezon sonuna kadar elinden geleninin en iyisini yapacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Transferine karar vereceğiz. Hiçbir kulüple ön anlaşma yapmadık.

"GALATASARAY İLE ÖN ANLAŞMAMIZ YOK"
Türkiye'de 4 büyük takım devre arasında istedi. İtalya'dan Atalanta, Torino teklif yaptı. Ancak sezon sonuna kadar Sivasspor'da kalmaya karar verdik. Galatasaray ile bir ön anlaşmamız yok. Allah sakatlık vermesin. Sezon sonunda karar vereceğiz. Avrupa'dan çok seçenek var. Mert Hakan'ın öncelikli tercihi yurtdışında bir takımda oynamak."

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kaç gün kaldı? LGS ne zaman? 2024 LGS sınav yerleri ve giriş belgeleri belli oldu mu? 2024 Bayram tatili ne zaman? Bayram tatili kaç gün olacak? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi gün?