Merih Demiral: Ronaldo çok sıcak bir insan

Sezon başında 18 milyon Euro’ya Juventus’a transfer olan ancak çok fazla forma şansı bulamamasına rağmen A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası’na gitmesinde büyük katkısı olan Merih Demiral, açıklamalarda bulundu. Juventus’un uzay üssünü andıran tesislerinde soruları cevaplandıran milli futbolcu, Avrupa Şampiyonası’ndaki rakiplerimizi de değerlendirdi.

Sassuolo’da kısa süre oynadıktan hemen sonra Juventus’a transfer oldun bunu bekliyor muydun?

Juventus dünyanın en önemli kulüplerinden biri, geçmişten bugüne kadar en iyi savunmacıların top koşturduğu bir ekip ve tabii ki burada olmak heyecan verici. Bu seviyelere ulaşmak ekibimle birlikte yola çıkarken hazırladığımız kısa, orta ve uzun vadeli planların içerisinde yer alıyordu ama açık söylemek gerekirse bu seviyeye bu kadar çabuk geleceğimizi tahmin etmiyorduk.

Juventus’ta güçlü defans oyuncuları var, kendi şansını nasıl görüyorsun?

Prensiplerimin başında antrenmanlarda ve maçlarda performansımın yüzde 100’ünü vermek geliyor. Bu prensip sayesinde kendimi hep rahat hissediyorum. Kadro yapılanmasına da, oynayacak oyunculara da teknik ekip karar veriyor. Bu yüzden yorum yapmam doğru olmaz. Ama şunu belirtmeliyim ki hedefim her zaman oynamak için mücadele etmek.

Cristiano hep yanımdaydı

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında