Merakla beklenen tasarı Mecliste! Ek zam geliyor

Asgari ücret 2022 için gelir ve damga vergisi kaldırılırken daha yüksek maaş alanlar için de asgari ücret kadar kısım vergi istisnası sayıldı. İş hayatı yeni ücretlendirme ile yeni döneme başladı. Peki yeni maaşlar nasıl hesaplanacak? Asgari ücret alanın hesabı hangi rakamdan yapılacak? Asgari ücretten fazla alanlar kaç TL vergi ödeyecek? Vergi istisnası kaç TL olacak ve bu para kime kalacak? İşte tüm soru ve örneklerle işçi ile işverenler için yeni maaş hesapları…

Son günlerde asgari ücret 2022 uygulanması ve özellikle de Asgari Geçim İndirimi (AGİ) konusu çok tartışılıyor. Bana da çok sayıda soru geliyor. Özellikle asgari ücretin üzerinde maaş alanların vergi istisnası ve tüm çalışanlara daha önce ödenen Asgari Geçim İndirimi (AGİ) konusu çok soruluyor. Baktığınızda aslında yeni bir durum ile karşı karşıyayız. Şirketler bordroları hazırlarken artık gelir ve damga vergisi istisnalarını göz önüne alacaklar. Yine daha önce uygulanmakta olan AGİ ödemeleri de ortadan kalkacak.

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir?