Memur ve Emekli Zammı: Hakem Heyeti 4. Toplantıya Hazırlanıyor!

Memur ve memur emeklilerini ilgilendiren zam görüşmeleri sona erdi. Ortak karar alınamayınca Kamu Görevlileri Hakem Heyeti devreye girdi. 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi kapsamında 3. toplantı yapıldı. Taraflar tekliflerini görüştü. Memur zammı yanı sıra 65 yaş aylığı, engelli ve evde bakım maaşları için de önemli olacak. Alınacak karar 8,5 milyon vatandaşı etkileyecek. Ayrıca Kamu Görevlileri Hakem Kurulu bugün 4. kez toplanacak.

Bu metinde Türkiye'de kamu sektöründe çalışan memurların ve emeklilerinin maaş zamlarıyla ilgili bilgiler yer almaktadır. Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmeleri sonuç vermediği için Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nun çalışmalarına başlandığı belirtilmiştir.

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek?