Memur, personel, işçi ve emekli olan herkesi ilgilendiriyor! Maaş artış oranı belli oldu!

Milyonlarca memur, memur emeklisi, sözleşmeli personel ve işçi emeklisine müjde. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayı enflasyon verilerini açıkladı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, TÜFE kasımda yüzde 2,3, Yİ-ÜFE yüzde 4,08 arttı. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 14,03, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 23,11 olarak gerçekleşti. Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte milyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiren zam oranları da ortaya çıktı.

Memur, memur emeklisi, sözleşmeli personel ve işçi emeklisi zam oranları belli olmaya başladı. Kesin rakamlar 4 Ocak'ta açıklanacak olsa da son enfsayon verileri ile büyük oranda zamlar netleşti.Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayı enflasyon verilerini açıkladı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) kasımda aylık bazda yüzde  2,3, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 4,08 artış gösterdi. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, kasım ayı itibarıyla 12  aylık ortalamalar dikkate alındığında, tüketici fiyatları yüzde 12,04, yurt içi  üretici fiyatları yüzde 10,69 arttı. Son verilerle birlikte milyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiren zammın da yolu göründü. 

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri