Melih Gökçek'ten Bülent Arınç paylaşımı: Yeter mi?

Geçtiğimiz günlerde Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala çıkışıyla tepki çeken Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği'nden istifa etmesinden sonra eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ilk açıklama geldi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, sık sık polemik yaşadığı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın istifa etmesinden sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Arınç'ın istifa etmesinin yetmeyeceğini söyledi.

İşte Melih Gökçek'in açıklaması:

Bülent Arınç sadece Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğinden istifa etmiş... Ama bence yetmez... Yeter mi tweet alemi? Kanaatinizi yazın ki ne düşünüyorsunuz Bülent’te öğrensin..

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?