Melek İpek'ten kızlarına duygulandıran 4 sayfalık mektup! Aklınıza her geldiğimde…

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Ilıca Mahallesinde 8 Ocak tarihinde evlerinde çıplak halde kocasının kelepçeli işkencesine maruz kaldıktan eşi Ramazan İpek’i (36) av tüfeği ile vuran Melek İpek’in tutukluluğu devam ediyor. İpek, iki kızına çizdiği resimlerde "Her aklınıza geldiğimde elinizi kalbinize koyun. Çünkü ben hep ordayım. Canım kızlarım benim. Yaşama sebeplerim" notunu düştü. İpek'in davasının ikinci duruşması 2 Nisan'da yapılacak.

Antalya Döşemealtı L Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olan ve cuma günü yapılacak ikinci duruşmayı bekleyen Melek İpek, kızları C.D.İ. ve İ.N.İ.'ye özlemini, onlara resim çizerek geçirmeye çalışıyor. Bir taraftan üniversite sınavına hazırlanıp tıp fakültesini kazanmayı hedefleyen Melek İpek, karakalem çalışmasıyla kızlarına kalp, gül ve mektup getiren kuş gibi resimler çizdi.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında Kuruluş Osman'da Osman Bey’in hedefinde Mekece kalesi var Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin