Mehmetçik Kûtulamâre 6.bölüm fragmanı

#MehmetçikKutulAmare dizisinin ekranlara gelen son bölümünde izleyiciler hareketli anlara tanıklık ettiler. Dizinin yayınlanan son bölümünde Süleyman Askeri, Mehmet’in yerini öğrenmiş çölde Zeynep’in çadırında karşısına çıkmıştı. Mehmet yemin ederek Teşkilatı Mahsusa’ya katılmıştı. Mehmetçik Kûtulamâre dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde aşiretlere mektup götürüleceğini öğrenen Cox baskın yapıp mektupları ele geçirmek için hareket geçti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar.

Kaan Taşaner,Gamze Özçelik, İsmail Ege Şaşmaz,İlker Aksum, ve Özgü Kaya başrollerini paylaştığı dizi Mehmetçik Kut'ül Amare herkes tarafından büyük bir ilgi ile izleniyor. Perşembe akşamlarının fenomen dizinin yeni bölümünde neler olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Mehmet ve arkadaşlarının destansı hikayesini anlatan dizinin her bölümü izleyici tarafından soluksuz izleniyor. Mehmetçik Kut'ül Amare 6. yeni bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? İşte Mehmetçik Kûtulamâre 6.bölüm fragmanı

DİZİNİN GENEL KONUSU

Mehmetçik Kûtulamâre dizisi, Birinci Cihan Harbi’ne hazırlanan Osmanlı devletinde, tek hayalleri devletin yeniden dirilişi ve kurtuluşu olan, gönlünde vatan sevdasından başka bir şey bulunmayan Mehmet ve arkadaşlarının destansı hikâyesini konu alıyor. Darülfünun talebesi olan Mehmet, vatanı için her türlü fedakarlığı ve çabayı göstermekten geri durmaz. Bu amaçla başında Süleyman Askeri Bey’in bulunduğu ve en kabiliyetli askerlerin seçildiği Osmancık Taburu’na katılıp cepheye gitmek için büyük bir mücadele gösterir.

İhtişamlı bir devletin varislerine bıraktığı son destan olan Kûtulamâre Zaferi’ni konu alan dizi, Mehmet karakterini merkezine alarak her anı heyecan, aksiyon ve derin duygularla yoğrulmuş hikâyesiyle seyirciyle buluşacaktır. Bunun yanında Mehmet’in, vatan için canını ortaya koyarken karşısına çıkacak Zeynep ile yaşayacakları sevda ise, çöle yazılan bir aşk destanı olacaktır.

Mehmet, başında Süleyman Askeri Bey’in bulunduğu Osmancık Taburu’yla birlikte Arap coğrafyasında büyük bir mücadele gösterecektir. Bölgede yaptıklarıyla Osmancık Taburu içinde büyük bir kahraman haline gelecektir. Mehmet kahramanlıkları İngilizlerin oyunlarını bozacak ve Kûtulamâre destanının mimarı olacaktır. Osmanlı Devleti’nin, İngilizleri Kûtulamâre’de kuşatıp teslim almasında canını ortaya koyacak olan Mehmet ile birlikte Osmancık Taburu’nun diğer kahraman askerleri de yakından tanıtılacaktır. Aynı zamanda Osmanlı Devleti askerleriyle, İngiliz askerleri arasında çöllerde, dağ başlarında, nehirlerde yaşanan amansız mücadele tarihi kaynaklara dayanılarak anlatılacaktır.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali) Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle Gelin 23. Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 31. Bölüm Fragmanı izle