Mehmet Öz koronavirüs önlem listesi yayınladı

Mehmet Öz, koronavirüse karşı yeni adıyla Kovid-19'a karşı kendinizi ve ailenizi korumak için alabileceğiniz önlemlerin bir listesini yaptı. Mehmet Öz, koronavirüse karşı yaşam tarzı tüyolarından, hijyen detaylarına, evinizde tedarik edilmesi gereken malzemelerden, bağışıklık güçlendirici gıdalara kadar bilmeniz gerekenlerin hepsini listeledi.

Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde bulaştığı kişi sayısı hızla artıyor. Doktorlar ve uzmanlar birçok öneri yayımladı. Son olarak dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, koronavirüse karşı yeni adıyla Kovid-19'a karşı kendinizi ve ailenizi korumak için alabileceğiniz önlemlerin bir listesini yaptı.

Mehmet Öz, koronavirüse karşı yaşam tarzı tüyolarından, hijyen detaylarına, evinizde tedarik edilmesi gereken malzemelerden, bağışıklık güçlendirici gıdalara kadar bilmeniz gerekenlerin hepsini listeledi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 21 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Konyaspor - Galatasaray maçı hangi tarihte, saat kaçta oynanacak? 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte yatırılacak? Renault ve Dacia'dan cezbeden mayıs ayı kampanyaları 2024 LGS sınav yerleri ve sınav giriş belgesi nereden öğrenilir?