Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanmak üzere adliyeye el ele geldiler

27 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı alan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti boşanmak üzere adliyeye el ele tutuşarak geldiler.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin 27 yıllık süren evliliklerini sona erdiren duruşma bugün Beykoz Adliyesi'nde görüldü. Beykoz 1. Aile Mahkemesinde gerçekleşen duruşmaya çift el ele katıldı.

27 yıllık evlilik bitti

Konuya dair konuşmayan ikiliden Aslantuğ bu süreçte TİP'ten milletvekili adayı oldu ve seçilemedi. Seçim sonrası çift boşanma davasına birlikte geldi.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan adliyeye el ele gelerek dikkat çekti. Onan sorulara "Arkadaşlar çok hassas bir konu" yanıtını verdi.

Kararını açıklayan mahkeme Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un boşanmasına karar verdi. Böylelikle 27 yıllık evlilik 10 dakika süren duruşma sonunda bitti.

Duruşma sonrasında psikolojik şiddet iddialarının sorulması üzerine Mehmet Aslantuğ 'Aşk olsun' şeklinde cevap verdi.

 
 
Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı