Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu sessizliğini bozdu

Mehmet Ali Erbil ile Funda Aksu’nun aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Instagram hesabına fotoğrafını koyduğu İzmirli iş kadını Funda Aksoy, Erbil ile aralarında herhangi bir ilişki durumu olmadığını belirtti. Mehmet Ali Erbil, Funda Aksoy'un açıklamalarının ardından apar topar Instagram profilindeki fotoğrafı kaldırdı.

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle uzun süre hastanede kalan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, tedavisine bir süredir evde devam ediyordu. Aşk konusunda sessizliğini koruyan Erbil, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabına eklediği fotoğrafla, yeni aşkını ilan etmişti.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında Kuruluş Osman'da Osman Bey’in hedefinde Mekece kalesi var Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin