Mehmet Akif Alakurt'tan küfür skandalı!

Adanalı, Sıla gibi dizilerde rol alan eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından erkek takipçilerine ettiği skandal küfür ve tehditle gündeme geldi.

Eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt'tan erkek takipçilerine skandal küfür ve tehdit...

Instagram hesabından spor yaptığı anları paylaşan Mehmet Akif Alakurt, "o kadar spor yaptın hiçbir şey yok" diye mesaj atan takipçisine müstehcen küfür ederek cevap verdi.

Alakurt ayrıca, "Kendini çok bozmuşsun. Biz seni televizyondaki hallerinle sevdik yanlış bir insansın" diyen takipçisine "Oturun bebeler dizilerinizi izleyin, kendinize hakaret ettirmeyin. Damarınızdaki asil kanın hakkını verin vermeyenin de bu sayfada ve her türlü ortamda hakkını bizzat veririz. Akıllı olun" dedi.

17 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tasarruf Tedbirleri Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı Dışişleri'ne yeni atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı 28 Şubat davası sanıkları cezalarını affetti! Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Hayırsız adasından suya atlayan Ilgaz kurtulabilecek mi?