Son dakika!

MEB'den örnek soru kitapçığı

LGS kapsamındaki merkezi sınavın, sadece birinci dönem müfredatı ve kazanımlarını kapsayan örnek soru kitapçığı erişime açıldı.

LGS kapsamındaki merkezi sınavın, sadece birinci dönem müfredatı ve kazanımlarını kapsayan örnek soru kitapçığı erişime açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın sadece birinci dönem müfredatı ve kazanımlarını kapsayan örnek soru kitapçığı yayınlandı.

ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI

LGS'ye giren öğrenciler için her ay hazırladığı örnek soru kitapçıklarını internet sitesinden erişime açan Bakanlık, bundan sonra örnek soru kitapçıklarını birinci dönem müfredatı ve kazanımları doğrultusunda hazırlamaya devam edecek.

SINAV 7 HAZİRAN'DA

LGS kapsamında 7 Haziran'da gerçekleştirilecek merkezi sınava yönelik örnek soru kitapçığına, "https://odsgm.meb.gov.tr" adresinden erişilebilecek. Kitapçıkta, sayısal ve sözel testlerdeki soru sayısının yarısı kadar örnek soruya yer verildi.

Mart Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için Tıklayınız.

Mart Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için Tıklayınız.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ?