MEB Şube Müdürü Ataması Açıklaması Yaptı mı? Ne Zaman Yapacak?

Milli Eğitim Bakanlığı taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 513 Şube Müdürü ataması yapılacağını açıkladı.

MEB personel GYS, Unvan değişikliği yönetmeliği hükümlerince taşra teşkilatlarında ve MEB Müdürlüklerinde yapılan sözlü sınavlar 10 Ekim tarihinde duyurulduğu belirtildi.

Şube müdürü görevde yükselme sözlü sınavda 70 puan ve üzeri puan alan adaylar başvuruda bulunabilecekler.

Başvurular için 19 kasım tarihinden itibaren Mebsis internet sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabilecek. Son başvuru 23 Kasım tarihine kadar alınacak. Adaylar başvurularda en fazla 20 tercih yapabilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI

4 senelik yüksek okul mezunu olma, son iki senede Bakanlıkta görev yapıyor olmak, 2 sene (eğitim uzmanı, uzman, raportör, sivil savunma uzmanı veya okul müdürü) kadrolarında görev yapmak, 3 sene (müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı görevlerinde ayrı ayrı veya toplamda üç; mimar, mühendis, biyolog, psikolog, istatistikçi, çözümleyici, programcı, araştırmacı, tekniker, şef veya sayman) görev yapmak ya da 4 yıl süre ile öğretmen kadrosunda görev yapmak gerekmektedir. 

Tercihlerin alınmasından sonra neticeler 30 Kasım tarihinde açıklanacağı belirtildi. 

İlan için tıklayın


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!