MEB, bursluluk sınavı sonuçlarını açıkladı!

MEB, bursluluk sınavı sonuçlarını açıkladı! Milli Eğitim Bakanlığınca, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçları "http://www.meb.gov.tr " internet adresinden açıklandı.


MEB, bursluluk sınavı sonuçlarını açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığınca, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçları "http://www.meb.gov.tr " internet adresinden açıklandı.



2019 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları MEB'in "http://www.meb.gov.tr " internet adresinde açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre öğrenciler sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığının web sitesi meb.gov.tr üzerinden sorgulayabilecek.

Bursluluk hakkı kazanan öğrenciler bu haklarını 1 Ekim 2019 tarihinden itibaren kullanabilecek ve her 3 ayda bir bursları ödenecek. Ayrıca öğrencilerin yatılı eğitim alıp almayacakları da şartların uyması durumunda mümkün olacak.

Öğrenciler sonuçları TC kimlik numaraları ve doğum tarihi ile http://odsgm.meb.gov.tr/ sitesine giriş yaparak öğrenebilecek. 



Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı hangi tarihte, saat kaçta yapılacak?