Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Masumlar Apartmanı oyuncuları ve öyküsü ile izleyicilerin dikkatini çeken yapımlar arasında yer aldı. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Masumlar Apartmanı salı akşamları izleyicilerle buluşuyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide oturulan apartman bir diğer dikkat çeken detay arasında yer alıyor.

Masumlar Apartmanı geçtiğimiz haftlarda yayın hayatına başladı. TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan dizi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek gerçekleştiriliyor. Konu ile beğeni toplayan dizinin karakterlerine hayat veren oyuncuların yaşamları izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler? Masumlar Apartmanı hangi kitaptan uyarlandı?

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!