Masumlar Apartmanı 62.Bölüm izle | Masumlar Apartmanı 62.Bölüm Önizleme

Masumlar Apartmanı 62.Bölüm izle. Masumlar Apartmanı 62.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Masumlar Apartmanı 62.Bölüm Önizleme yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü 15 Mart Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Masumlar Apartmanı 62.Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 62.Bölüm izle | Masumlar Apartmanı 62.Bölüm Önizleme

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Masumlar Apartmanı 62.Bölümde de ekrana kitleyecek

MASUMLAR APARTMANI 62.BÖLÜM İZLE

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Safiye, başta doktoru kabul etmeye dirense de sonunda Manolya hanım bu direnci aşmayı başarır. Gülben, ablasına bebek haberini verir ancak henüz diğerlerine söylemeye hazır değildir. Naci, Safiye’nin doktorla görüşmeye başladığını öğrenir ve o umutla Safiye’ye özel bir hediye gönderir. Ancak bu hediyenin Safiye’nin yarasını kanatacağından habersizdir.

Han, Ceylan’ın hayatında biri olduğuna inanmasa da işin aslını öğrenmek için onu adım adım takip eder. Gördükleri ise hiç hoşuna gitmeyecektir. Han’ın içindeki karanlık onu yavaş yavaş ele geçirirken işler de kontrolden çıkmaya başlar.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!