MasterChef'te eleme sistemi değişti! İşte yeni kurallar...

Televizyon ekranlarının en sevilen yemek yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye'de son 9 yarışmacı kaldı. Şef Somer Sivrioğlu, değişen eleme sistemiyle ilgili açıklama yaptı. İşte MasterChef Türkiye'deki yeni eleme sistemi...

üri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın üstlendiği MasterChef'te 16'ıncı hafta heyecanı başladı. 6 Aralık Pazartesi akşamı 128'inci bölümüyle ekranlara gelen yarışmada, dokuz kişi kaldı. Hal böyle olunca eleme sistemi de değişti.

MasterChef 2021'in son bölümünde; kaptanlık oyunu öncesi açıklamalarda bulunan Somer Sivrioğlu, değişen eleme sistemini anlattı. Sivrioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu hafta bir takım 5, diğer takım dört kişi. o yüzden artık elemelerde iki kişinin adını verme olayı bitti. Pazar günü sadece üç yarışmacı olacak ve bu isimler arasından elenen kişi, iki etabın sonunda bizim vereceğimiz puanlarla belirlenecek. Her gün kaybeden takımdan bir kişi potaya gidecek."

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri