MasterChef'de kim elendi? İşte MasterChef eleme adayları

TV8 ekranlarının sevilen yemek programı MasterChef'de eleme oyunu yapıldı. Yarışmacıların kulakları ve gözleri kapatılarak koklatılan gıdaların ne olduğunun sorulduğu yarışmada elenen yarışmacı belli oldu. İşte MasterChef'te kim elendi sorusunun yanıtı.

MasterChef'de kim elendi? İşte 26 Kasım'da yayınlanan ve Meltem, Hakan ve Mehmet'in yarıştığı MasterChef programında yapılan eleme yarışması sonrası elenen isim.





GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Heyecan dolu yarışma MasterChef Türkiye'de geçen hafta eleme adayları iki takım oyununu da kaybeden kırmızı takım yarışmacıları Esra, Uğur ve Meltem oldu. Eleme etabında ise yarışmacılar jüriyi mutlu edebilmek adına elinden geleni yaptı. Jürinin kararıyla bu hafta hayallerini veda eden isim Esra oldu.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle