MasterChef Türkiye'de şoke eden bir ayrılık yaşandı! Şefler gözyaşlarına tutamadı...

MasterChef finale kim kaldı, kim kazandı gibi sorgulamalar hız kazandı. İlk finalist dün akşam açıklanmıştı. Bugün MasterChef Türkiye'de final haftası heyecanı yaşanıyor. Cuma akşamı sevilen yarışmada büyük final oynanacak ve şampiyon belli olacak. TV8'de yayınlanan programda bu akşam ikinci finalist belli olacak. Peki ama 12 Ocak akşamı MasterChef kim kazandı? İşte MasterChef 2021 finalistleri...

MasterChef'te büyük finalin en önemli karşılaşmalarından biri 12 Ocak 2022'de yaşandı. Sezonu kısa bir süre sonra tamamlayacak olan MasterChef'in 12 Ocak tarihli 156. bölümünde, Tahsin ve Hasan finale kalabilmek için üç aşamalı eleme oyununda adeta zamanla yarıştı. Gecenin sonunda biri MasterChef 2022'nin ikinci finalisti olurken; diğer yarışmacı ise hayallerine veda etti. Peki, MasterChef'in 2'nci finalisti belli oldu... MasterChef'te dün kim kazandı, hangi yarışmacı elendi?

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni BMW X2 CI Bloom'da Sanatseverlerle Buluşuyor Hyundai IONIQ 5 Advance Özel Fiyatıyla Dikkat Çekiyor! Kardeşlerim'de Ömer ve Sarp'ın başı belada!