MasterChef Türkiye'de kim kazandı? İşte 18 Ağustos MasterChef'te ana kadroya giren yarışmacı

MasterChef Türkiye'nin 17 Ağustos Salı ekrana gelen 41. bölümünde yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için mücadele etti. İlk turda yarışmacılar sac tava ve pilav yaparak yarıştı. Final turuna kalan isimlere ise ana ürün olarak patlıcan verildi. Yarışmacılar bu turda yemek yaratıcı bir yemek yapmaya çalıştı. Şeflerin tadımları sonrasında ise MasterChef ana kadrosuna giren 14. yarışmacı belli oldu.

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın sunduğu ve jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef Türkiye'de final turları ekrana gelmeye devam ediyor. MasterChef'in yeni haftasında son gruptaki yarışmacılar ana kadroya girebilmek için tezgah başına geçti. MasterChef 2021’de ana kadroya giren 14. yarışmacı belli oldu.

İKİ YARIŞMACININ YEMEĞİ DEĞERLENDİRMEYE ALINMADI!
MasterChef Türkiye’de ünlü şefler, ilk bölümde yarışmacılardan sac tava ve yanında şehriyeli pilav istedi. Bu yemeklerin yapması için yarışmacılara 40 dakika süre tanındı. Süre sonunda Mehmet Yalçınkaya yemeği değerlendirirken dikkate alınması kriterleri açıkladı.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında