MasterChef Türkiye 24. bölüm tanıtımı yapıldı (O Ses Türkiye)

TV8'in sevilen programlarından MasterChef Türkiye'nin 24. bölüm tanıtımı yapıldı. Peki MasterChef Türkiye 21 Kasım tarihinde neler olacak? İşte MasterChef Türkiye 24. bölüm fragman izle ve konukları O Ses Türkiye yarışmacıları olan bölümü.

MasterChef Türkiye'nin 21 Kasım'da yayınlanacak olan (bugün) 24. bölümümünde neler olacak? İşte MasterChef Türkiye 24. bölüm fragman izle ve konukları O Ses Türkiye yarışmacıları olan bölümü. izle.  MasterChef Türkiye'de haftanın final gününde yarışmacılar takım, dokunulmazlık ve eleme oyunlarında mücadele etti.

Takım oyununda O Ses Türkiye ekibine yemek çıkaran takımlardan kaybeden ekibin elemenları önce dokunulmazlık, ardından eleme oyununda ter döktü ve bir yarışmacı MasterChef olma hayallerine veda etti.






Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle