MasterChef ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? İşte 20 Ekim Masterchef eleme adayları

Ekranların yemek yarışması programı MasterChef, 20 Ekim Çarşamba akşamı izleyenlerinin karşısına çıktı. Kırmızı ve mavi takımlar, 20 Ekim akşamı farklı konsepte oynanan bir yarışma gerçekleştirdi. Zamanla yarışılan oyunda eksik olarak yarışan takımlar Akdeniz mutfağında yarıştı. Önceki gün yapılan takım oyununda kazanan kırmızı takım olmuştu. 20 Ekim MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? İşte 20 Ekim Masterchef eleme adayları

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, MasterChef'in 20 Ekim Çarşamba akşamında da mücadele etti. İkinci dokunulmazlık oyunu için emek veren takım yarışmacıları bu sefer Akdeniz mutfağı lezzetlerini jüri üyelerine sundular. Programın izleyicileri ise "MasterChef ikinci dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 20 Ekim Çarşamba MasterChef eleme adayları kim oldu?" sorularına yanıt arıyor. İşte MasterChef dokunulmazlık oyunu ve eleme adayları hakkında son bilgiler.

Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hayırsız adasından suya atlayan Ilgaz kurtulabilecek mi?