Marmara'ya yağış kapıda! İşte 12 Eylül Hava Durumu

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale'nin kuzeyi ile zamanla bölgenin genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece saatlerinden itibaren Trakya kesiminde, yarın (Pazartesi) kuzey ve doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Kuvvetli yağışın Trakya'da öğle saatlerinden sonra, doğu kesimlerde akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

EDİRNE 18°C, 27°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL 20°C, 25°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

KIRKLARELİ 18°C, 26°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ 19°C, 25°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Pazartesi) yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, yarın (Pazartesi) Kütahya ve Manisa çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR 14°C, 27°C

Az bulutlu ve açık, yarın (Pazartesi) parçalı bulutlu

DENİZLİ 22°C, 33°C

Az bulutlu ve açık, yarın (Pazartesi) zamanla parçalı bulutlu

İZMİR 22°C, 29°C

Az bulutlu ve açık zamanla kuzey ve iç kesimleri parçalı bulutlu

MANİSA 21°C, 31°C

Az bulutlu ve açık, yarın (Pazartesi) zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?