Mardin’e yeni vali yardımcıları atandı

İçişleri Bakanlığı "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile 300 mülki idare amirinin görev yerlerinde yapılan değişiklik nedeni ile Mardin’e yeni vali yardımcıları atandı.Kararname kapsamında Mardin Vali yardımcılığı görevlerine...

İçişleri Bakanlığı "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile 300 mülki idare amirinin görev yerlerinde yapılan değişiklik nedeni ile Mardin’e yeni vali yardımcıları atandı.

Kararname kapsamında Mardin Vali yardımcılığı görevlerine Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan ile Mesudiye Kaymakamı Mehmet Uslu atandı. Kararnameye göre Mardin’de yaklaşık 4 yıldır Vali yardımcısı olarak görev yapan Ali İkram Tuna, Çanakkale’nin Ezine İlçe Kaymakamlığına görevlendirilirken, Temmuz 2015’te Mardin’e vali yardımcısı olarak atanan Aziz Onar Aydın, Siirt Vali Yardımcısı görevine getirildi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte?