Mansur Yavaş, Melih Gökçek'in ciplerini satılana kadar gelin arabası yapacak!

Mansur Yavaş, Melih Gökçek'in ciplerini satılana kadar gelin arabası yapacak! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyeye ait cipleri, satışı gerçekleşene kadar maddi durumu iyi olmayan çiftlerin düğünlerinde kullanılması yönünde talimat verdi.

Mansur Yavaş, Melih Gökçek'in ciplerini satılana kadar gelin arabası yapacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyeye ait cipleri, satışı gerçekleşene kadar maddi durumu iyi olmayan çiftlerin düğünlerinde kullanılması yönünde talimat verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katıldığı bir programda kullandığı, “Belediyede üç cip var biri zırhlı, yaklaşık değerleri 1 milyon. Melih Gökçek’e tahsis edilmiş” ifadeleriyle gündeme gelen ciplerden biri genç bir çiftin başvurusu üzerine düğün arabası oldu.

Yavaş’ın, ciplerin ihale yoluyla satışı gerçekleşene kadar maddi durumu iyi olmayan yurttaşların düğünlerinde kullanılması yönünde talimat verdiği öğrenildi.

Mansur Yavaş'ın talimatını sosyal medya hesabından duyuran gazeteci İsmail Saymaz, şunları kaydetti:

"Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait cip, genç bir çiftin başvurusu üzerine düğün arabası oldu. Mansur Yavaş'ın talimatı ile bu cipler, ihale yoluyla satışı gerçekleşene kadar maddi durumu iyi olmayan vatandaşların düğünlerinde kullanılacak."


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?