Manchester City Hoffenheim 2 - 1 maç özeti ve golleri izle

Manchester City Hoffenheim 2 - 1 maç özeti ve golleri izle... UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Manchester City, sahasında 1-0 geriye düştüğü maçta Hoffenheim'i 2-1 yenerek lider olarak son 16 takım arasına kaldı.

Avrupa futbolunun en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması sona erdi.

F Grubu son maçında Manchester City, Avrupa şansını sürdürmek için mutlak kazanmak zorunda olan Hoffenheim'i 2-1 mağlup etmeyi başardı.

16. dakikada Kramaric'in penaltıdan attığı golle geriye düşen City, 45'te ve 61'de Leroy Sane'nin attığı gollerle karşılaşmayı çevirdi ve 13 puanla grubu tamamladı.

Hoffenheim, bu yenilgi sonrası 3 puanla bu sezonluk Avrupa defterini kapatmış oldu.

Grubun diğer maçında ise Shakhtar Donetsk ile Olympique Lyon 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Lyon, 2. olarak bir üst tura adını yazdırırken, Shakhtar 3. olarak UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu. 

Manchester City Hoffenheim 2 - 1 maç özeti ve golleri izle




Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle EPDK motorin ve benzin fiyatı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı!