Maltepe polisinden orman yangınlarına karşı denetim 

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başta Antalya'nın Manavgat ilçesi olmak üzere çeşitli illerde çıkan yangınların ardından harekete geçti.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başta Antalya'nın Manavgat ilçesi olmak üzere çeşitli illerde çıkan yangınların ardından harekete geçti. Çok sayıda ekip, İstanbul'daki ormanlık alanlarda denetim yaparak tedbirleri arttırdı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin orman yangınlarına yönelik yaptığı denetimler kapsamında özel harekât ekipleri, yunus polisleri ve asayiş ekipleri Maltepe Başıbüyük Ormanı'nda denetim yaptı. Ormana giren ekipler, iz takip köpeklerinin de desteğiyle çıkabilecek olası yangınlara karşı tedbir aldı. Ekipler ağaçların arasında daha önceden yakılan ateş korlarını kontrol etti. Ekiplerin İstanbul genelinde denetimlere devam edeceği öğrenildi.

Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri Karanlık Cinayetler Filmin Konusu ve Oyuncuları LGS ne zaman? 2024 LGS sınav yerleri ve giriş belgeleri belli oldu mu? Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına hakim olamadı! 2024 Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kaç gün kaldı? 2024 Bayram tatili ne zaman? Bayram tatili kaç gün olacak?