Maestro Andrea Bocelli: Ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin

Tüm dünyada on binlerce kişilik arena konserlerinin biletleri aylar önce tükenen, dünyanın en çok sevilen tenoru Andrea Bocelli, 8 Haziran 2024 konseri öncesinde İstanbul’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda barış mesajları veren dünya starı Bocelli, “Kendi müziğimle dünya çapındaki güncel şartların daha da iyileşmesine bir katkım olursa ne mutlu bana. Yani ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin. Savaş bence çok aptalca bir şey.

Dünyanın en sevilen tenoru Maestro Andrea Bocelli: “Ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin. Savaş en aptalca şey, insanlığın hatası”

Tüm dünyada on binlerce kişilik arena konserlerinin biletleri aylar önce tükenen, dünyanın en çok sevilen tenoru Andrea Bocelli, 8 Haziran 2024 konseri öncesinde İstanbul’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda barış mesajları veren dünya starı Bocelli, “Kendi müziğimle dünya çapındaki güncel şartların daha da iyileşmesine bir katkım olursa ne mutlu bana. Yani ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin. Savaş bence çok aptalca bir şey. Korkunçluğu bir yana, en aptalca şey, insanlığın hatası” dedi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ahmet Davutoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti