Ligin yeni lideri Kasımpaşa! Kasımpaşa Ankaragücü maçı özeti ve golleri izle

Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa sahasında Ankaragücü'nü 2-1 yenerek 4'te 4 yaptı ve liderliğe yükseldi. Kasımpaşa'ya galibiyeti Diagne ve Trezeguet getirirken, Ankaragücü'nün tek golünü Bifouma kaydetti. Ankaragücü'nde El Kabir, 10. dakikada penaltıdan yararlanamadı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Ankaragücü karşılaştı. Maça etkili başlayan Ankaragücü 10. dakikada penaltı kazandı ancak El Kabir ile bu atıştan yararlanamadı. Oyunda dengeyi kuran Kasımpaşa, 3 dakika sonra golcüsü Mbaye Diagne'nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci devrede kontrollü bir futbol sergileyen Kasımpaşa üstünlüğünü sürdürdü. Dakikalar 85'i gösterdiğinde yıldız isim Trezeguet sahneye çıktı ve Kasımpaşa adına durumu 2-0'a getirdi.

Ankaragücü'nde maçın son anlarında Thievy Bifouma farkı bire indirse de bu gol konuk ekibe yetmedi ve Kasımpaşa sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla ligde 4'te 4 yaparak 12 puana ulaşan Kasımpaşa yeniden liderlik koltuğuna otururken, Ankaragücü ise 4 puanda kaldı. 

Kasımpaşa - Ankaragücü maçı özeti ve golleri izle