LGS 2020 başvuru kılavuzu yayınlandı mı? MEB LGS kılavuzunu paylaştı mı?

Milli Eğitim Bakanlığınca, geçtiğimiz günlerde LGS kapsamında çıkacak örnek sorular açıklanmıştı. Bakan Ziya Selçuk 2020 LGS takviminde bir değişiklik olmayacağını sadece 8.sınıf 2.dönem konularından öğrencilerin muaf olacağını açıkladı. LGS örnek soru kitapçığının açıklanmasının ardından, gözler LGS başvuru kılavuzunun ne zaman açıklanacağına verildi. Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamanın ardından Bakan Yardımcısı Mahmut Özer de 2020 LGS Kılavuzunun açıklanacağı tarihi söylemişti.

2020 LGS takviminde bir değişiklik olmayacağını duyuran Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla başvuru kılavuzunun yayınlanacağı tarihe de açıklık getirmişti. LGS 2020 başvuru kılavuzu yayınlandı mı? MEB LGS kılavuzunu paylaştı mı?

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!