LeBron James Cleveland defterini kapadı! Serbest... .

NBA'de müthiş bir sezonu geride bırakan LeBron James, takımı Cleveland Cavaliers'tan ayrıldı. 2018-19 sezonu için Cleveland Cavaliers ile 35.6 milyon Dolar kontrat opsiyonu bulunan LeBron James, bu opsiyonu kullanmadan takımdan ayrılma kararı aldı.

NBA'de beklenen oldu ve LeBron James, Cleveland Cavaliers ile olan kontrat opsiyonunu kullanmayarak serbest kaldı. Beklenen gelişme sonrası LeBron James, 1 Temmuz'dan sonra teklifler konusunda resmi anlamda karar verme hakkına sahip olacak.

LeBron James'in bir sonraki takımının Los Angeles Lakers olması beklenirken yıldız oyuncunun adı Boston Celtics, Houston Rockets, Philadelphia 76ers ile de anılıyor.

LEBRON JAMES YENİ TAKIMINI BÖYLE AÇIKLAYACAK!

Bu ay sonunda 'serbest oyuncu' konumuna geçecek olan ve NBA'deki bütçesi müsait takımların hepsinin peşinde koştuğu Lebron James, yeni takımını canlı yayında duyuracak.




Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle