Kuzgun 19.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Kuzgun 19.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kuzgun 19.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kuzgun dizisinin yeni bölümü 2 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik ve Onur Saylak gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kuzgun 19.Bölümde de nefes kesecek

KUZGUN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kuzgun, annesinin sakladığı büyük sırrı öğrenecek mi?

Meryem, Neşe’nin verdiği mektup karşısında hayatının en büyük şokunu yaşar. Büyük bir acıyla yüzleşen Meryem, öğrendikleri karşısında ne yapacağını bilemezken tam bu sırada Kuzgun’un eve gelmesi gerginliği tırmandırır. Kumru da bu ana tanık olurken, annesinin herkesten büyük bir sır sakladığını keşfedip peşine düşecek. Ferman’la kentsel dönüşüm işinde ortak olan Kuzgun, konutlardan bazılarının açık artırmaya çıkılacağını öğrendiğinde deliye dönecek. Dila ve Ferman’la yeniden karşı karşıya gelen Kuzgun’un kahvesinin taranması tansiyonu yükseltecek. Kuzgun’a gittikçe yaklaşan Güneş’in devamlı evden uzakta vakit geçirmesi Neşe ve Ferman’ın dikkatini çekecek. Kuzgun da aslında Güneş’i tanımadığını fark ederken yaşanacak büyük yüzleşme gerilimi tırmandıracak.

KUZGUN SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 115. Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 28. Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali)