Kuvvetli yağış ve rüzgarlar devam ediyor! İşte 21 Ekim Hava Durumu

Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Sakarya, Mersin, Hatay, Karaman, Niğde,Sivas, Kayseri, Gaziantep ve Şanlıurfa çevreleri ile Adana’nın kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin ve Doğu Anadolu’nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI; Yağışların, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Ordu, Şırnak, Bitlis, Muş, Ağrı, Iğdır ve Şanlıurfa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI; Rüzgarın, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!