Kütahya Belediyesinden 2 yeni saat kulesi

Kütahya Belediyesince Yunusemre ve Bahçelievler mahallelerinde yapılacak saat kulelerinin inşaatına başladığı bildirildi.İlki Akşemsettin Camii kavşağında, ikincisi ise Bahçelievler Mahallesi’nde yapımına başlanan ve bu yıl içerisinde...

Kütahya Belediyesince Yunusemre ve Bahçelievler mahallelerinde yapılacak saat kulelerinin inşaatına başladığı bildirildi.

İlki Akşemsettin Camii kavşağında, ikincisi ise Bahçelievler Mahallesi’nde yapımına başlanan ve bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan saat kulelerinin yüksekliği 10 metre olacak. Selçuklu ve modern mimari detayları içeren doğal taş kaplama şeklinde tasarlanan ve ışıklandırmalarla süslenecek olan saat kulelerinin yapımı 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.(EFE)

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Finale doğru giden Yargı'da Ilgaz yaşayacak mı? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle Seçim paraları yattı mı? Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor!