Kuru tip sarı nokta hastalığının tedavisinde umut verici gelişmeler! Avrupa’dan sonra Türkiye’de!

55 yaş ve üzeri kişilerde sıklıkla karşılaşılan bir hastalık olan makula dejenerasyonu veya halk arasındaki adıyla sarı nokta hastalığı, kalıcı görme kayıplarıyla sonuçlanıyor. Kuru tip sarı nokta hastalığında umut verici gelişmeler yaşandığını açıklayan Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nur Acar Göçgil, Avrupa’dan sonra Türkiye’de de kullanılmaya başlanan Işık İletim Sistemiyle Fotobiyomodülasyon tedavisi hakkında bilgi verdi.

Kuru tip sarı nokta hastalığının tedavisinde umut verici gelişmeler! Avrupa’dan sonra Türkiye’de!

55 yaş ve üzeri kişilerde sıklıkla karşılaşılan bir hastalık olan makula dejenerasyonu veya halk arasındaki adıyla sarı nokta hastalığı, kalıcı görme kayıplarıyla sonuçlanıyor. Kuru tip sarı nokta hastalığında umut verici gelişmeler yaşandığını açıklayan Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nur Acar Göçgil, Avrupa’dan sonra Türkiye’de de kullanılmaya başlanan Işık İletim Sistemiyle Fotobiyomodülasyon tedavisi hakkında bilgi verdi. “Şu ana kadar kuru tip sarı nokta hastalığında sadece vitaminlerle destek tedavisi ve risk faktörlerinden korunma öneriyorduk” diyen Prof. Dr. Göçgil açıklamasında, özel dalga boylarındaki ışık iletisiyle uygulanan fotobiyomodülasyon yönteminin hastalığın ilerleyişini yavaşlatan yeni bir tedavi olduğunu söyledi.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin