Kulüpler Birliği'ne Ahmet Nur Çebi depremi !

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile imza krizi sürerken bir flaş gelişme daha yaşandı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa etti.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile imza krizi sürerken bir flaş gelişme daha yaşandı. Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Başkanlığı'na yeniden aday olmayacağını açıkladı.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifa etti. Şu anda Kulüpler Birliği Binası’nda bulunan Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Yönetimi’yle yaptığı toplantıda başkanlığa devam edemeyeceğini belirtti. Gerek Beşiktaş’taki görevi gerekse kendi işlerinin yoğunluğu nedeniyle bu kararı alan Çebi, Kulüpler Birliği Yönetimi’ne elinden gelen desteği ise her zaman vereceğini ifade etti.

 "İSTİFA ETMEDİM ADAY OLMAYACAĞIM"

Çebi NTV'ye yaptığı açıklamada "Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmedim. 6 Temmuz'da Kulüpler Birliği genel kurulu var. O tarihe kadar görevime devam edeceğim. 6 Temmuz'daki genel kurulda aday olmayacağım." dedi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?