Kulaklık hediyeli Nothing Phone (2a) Dünya ile aynı anda Türkiye'de satışta!

Arka yüzündeki üçlü Glyph Arayüzü ışıklandırması ve sıra dışı tasarımıyla rakiplerinden kolayca ayrılıp yenilikçi bir Android deneyimi sunan Nothing Phone (2a), 19.999 TL’den başlayan fiyatlarla tüm pazaryerlerinde satışa çıktı. Lansman sürecine özel Phone (2a) alanlara sınırlı sayıda 3.499 TL değerindeki Nothing’in kablosuz kulaklığı Ear Stick de hediye edilecek.

Kulaklık hediyeli Nothing Phone (2a) Dünya ile aynı anda Türkiye'de satışta!

Arka yüzündeki üçlü Glyph Arayüzü ışıklandırması ve sıra dışı tasarımıyla rakiplerinden kolayca ayrılıp yenilikçi bir Android deneyimi sunan Nothing Phone (2a), itibariyle 19.999 TL’den başlayan fiyatlarla tüm pazaryerlerinde satışa çıktı. Lansman sürecine özel Phone (2a) alanlara sınırlı sayıda 3.499 TL değerindeki Nothing’in kablosuz kulaklığı Ear Stick de hediye edilecek.

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek? Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?