Kritik toplantı sonrası açıklama bakanlıktan geldi

Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak başkanlığında bugün ilk toplantısını yaptı. Bakanlık toplantı sonrası bir açıklama yaparak, "Makroekonomik gelişmelere ilişkin küresel piyasalardaki görünüm değerlendirilmiş" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) bugün ilk toplantısını gerçekleştirmiştir. Makroekonomik gelişmelere ilişkin küresel piyasalardaki görünüm değerlendirilmiş; özellikle Avrupa ve ABD Merkez Bankalarının attığı sıkılaştırıcı para politikası adımları ve uluslararası piyasalarda yaşanabilecek dalgalanmalar ve bunlara karşı kur, likidite ve döviz rezervlerine ilişkin alınabilecek tedbirler ele alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.


Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Tarihte bugün ne oldu? 10 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar İbrahim Oktugan Kimdir? Hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan! DGS başvuruları başladı mı? 2024 DGS başvuruları ne zaman yapılacak? Kalben kimdir? Kalben neden gözaltına alındı? Kalben Sağdıç hayatı! Sıcak havalar elektrikli otomobilleri nasıl etkiliyor?