Kripto paralar kritik bekleyişte!

Kripto paralar düşüşle sarsılırken hâlâ tarihi zirveden uzak seyrediyor. Uzmanlar Fed kararı okunmadan piyasada yeni bir hamle yapmanın riskli olduğunu belirtti.

Bitcoin liderliğinde başlayan düşüş dalgası kripto varlıkları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bitcoin haftalık %8.07 düşüşle tarihi zirvesinden uzaklaşırken, Ethereum ise uzun zaman sonra %13.14 düşüşle 4 bin doların altına geriledi.

Düşüşte ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz toplantısından çıkacak kararlar ve ABD borsalarındaki düşüşün etkili olduğu belirtildi.

Küresel piyasalarda Omicron varyantının ekonomiye olabilecek etkileri ve Fed'in para politikasında sıkılaşmaya gitme ihtimali risk iştahını azalttı. Altının ons fiyatı faiz artırım endişeleri ile yükselmezken, güvenli liman noktası ABD tahvilleri oldu. Kripto paralarda ise önemli bir eşiğe gelindi.

Dün 45.894 dolara gerileyen Bitcoin 200 günlük ortalamasının üzerinde kalmaya çabalıyor.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında