Koronavirüsü yenenlerde korkunç yeni bulgu! Aylar geçse de hasar veriyor

İngiltere'de yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) organlarda neden olduğu hasarlarla ilgili yapılan bir araştırmada, hastalıktan uzun süreli muzdarip kişilerde, ilk enfeksiyondan dört ay sonra kalp, böbrek, akciğer, beyin gibi organlarda çeşitli oranlarda hasar tespit edildiği açıklandı.

2019'un sonlarına doğru Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs salgınında vaka sayısı 55 milyona yaklaştı. Yapılan araştırmalar sonucunda Kovid-19'un farklı organlara hasarlar verdiği ortaya çıktı. İngiltere'de yapılan geniş kapsamlı bir araştırmada, uzun süreli koronavirüs hastalığından muzdarip genç ve önceden sağlıklı olan kişilerde, ilk enfeksiyondan dört ay sonra kalp, böbrek, akciğer, beyin gibi organlarında çeşitli oranlarda hasar tespit edildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?